Menu

Corolla HB

  • cor1006a 19

Masina nr.1 in lume. Reinventata

Stilată, eficientă și spectaculoasă pe șosea, noua Corolla este un model pentru epoca modernă. Pentru prima data Toyota oferă paosibilitatea de a alege între două motoare hibride - un motor hibrid de 1,8 litri și un motor Hybrid Dynamic Force de 2,0 litri -Cu toate avantajele platformei Toyota New Global Architecture (TNGA), Corolla te invită într-o călătorie plină de energie.. 

Începutul unei noi ere incitante pentru cea mai bine vândută mașină din lume.

Conceput pentru a fi dorit 

Designul extraordinar este completat de detalii fascinante. Noul Auris iese in evidenta prin caracteristici unice precum farurile LED stilizate in mod rafinat si jantele de aliaj. Pe timp de noapte sau de zi, Auris este masina care te face sa stralucesti.

Bucură-te de mașina care face experiența la volan plăcută. Simte diferența imediat ce te așezi la volan, cu interiorul elegant, controlul și stabilitatea excelente, care fac experiența la volan și mai satisfăcătoare.

.

Modelele Toyota Hybrid oferă plăcerea de a conduce. Energic și receptiv în mediul urban, motorul Hybrid de 1,8 litri asigură o călătorie relaxantă. Noul motor Hybrid Dynamic Force de 2,0 litri furnizează și mai multă putere, fără a compromite modul lin de rulare. Indiferent de modelul ales, ambele economisesc combustibil și reduc emisiile, coborând până la zero când te deplasezi doar pe baza energiei electrice

Va fi o plăcere să conduci noul model energic Corolla

Modelele Toyota Hybrid oferă plăcerea de a conduce. Energic și receptiv în mediul urban, motorul Hybrid de 1,8 litri asigură o călătorie relaxantă. Noul motor Hybrid Dynamic Force de 2,0 litri furnizează și mai multă putere, fără a compromite modul lin de rulare. Indiferent de modelul ales, ambele economisesc combustibil și reduc emisiile, coborând până la zero când  te deplasezi doar pe baza energiei electrice.